Ismerd meg a Műszaki menedzser alapképzésünket!

Érdekel a mérnöki és gazdasági terület is? Nem tudsz választani? Nem is kell! Gyere a Dunaújvárosi Egyetemre, jelentkezz a Műszaki menedzser képzésünkre!

A képzés célja olyan műszaki menedzserek képzése, akik megfelelő természettudományi, műszaki tudományi, gazdálkodási és szervezéstudományi ismeretekkel rendelkeznek a termékek és szolgáltatások anyagi, informatikai, pénzügyi és humán folyamatai integrált megoldásához, továbbá kellő mélységű elméleti ismeretekkel a képzés második ciklusban történő folytatásához.

7 féléves képzésről van szó, levelező és nappali tagozaton is elérhető. Az államilag támogatott képzésre való bekerüléshez 320 pont szükséges, míg az önköltségesre csupán 280 pontot kell elérned és amelynek összege 210 000 Ft félévenként.

Az alapszakokra való bekerüléshez szükséges egy emelt szintű érettségi. A beszámításra kerülő érettségi tárgyainkat pedig itt találod: matematika és informatika vagy fizika vagy biológia vagy gazdasági ismeretek vagy kémia vagy történelem vagy egy ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy vagy egy ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgy vagy egy szakmai előkészítő vizsgatárgy.

Tekintve, hogy a képzés során a mérnöki és a gazdasági területre is kellő betekintést nyersz, ennek köszönhetően rengeteg pozíciót tudsz betölteni egy vállalatnál. Lehetsz például műszaki osztályvezető vagy logisztikai vezető és irányíthatod például a minőségbiztosítási folyamatokat is.

Tudj meg többet a képzésről a linkre kattintva: http://uniduna.hu/index.php/muszakimanager

A felvételivel kapcsolatban minden fontos információt összegyűjtöttünk egy helyre, melyet itt találsz meg: http://www.miertdue.hu/hirek/517-minden-a-2020-2021-es-felvetelirol-menj-biztosra-a-dunaujvarosi-egyetemmel

Válaszd Te is a Dunaújvárosi Egyetemet!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A